Vores partnere

Da Zeaeye er bygget op omkring fællesskab, bliver det kun markant bedre i takt med at fællesskabet vokser.
Derfor indgår vi løbende samarbejder med relevante, kloge og spændende partnere.

Forsikringer er en naturlig del af det at være sejler, og for at kunne supportere vores medlemmer bedst muligt både på land, såvel som i vand, har Zeaeye indgået et samarbejde med forsikringsselskabet Søassurancen Danmark.

“I Søassurancen Danmark har vi vurderet, at vi måtte kunne tilbyde vores kunder en hurtig og effektiv måde at komme i kontakt med de relevante myndigheder og tjenester, hvis uheldet eller ulykken er ude. Vi ved, at en hurtig og korrekt indsats kan være forskel mellem liv og død”, siger direktør Peter Lund fra Søassurancen Danmark til magasinet Tursejleren, maj 2022.

Læs mere

Siden den første GoBoat blev søsat i 2014, har over én million mennesker brugt GoBoat til at nyde friheden på vandet, som kaptejn på egen båd. Idag har GoBoat 14 lokationer fordelt på 5 forskellige lande, med flere på vej i 2022. Siden 2020 bruger GoBoat Zeaeye’s system for at holde styr på deres position.

“Hos GoBoat gir vi vores kunder mulighed for at blive en del af det helt særlige fællesskab der opstår, når man opholder sig på vandet. At sejle er forbundet med et ansvar, og vi vurderer vores kunders sikkerhed højt. Med Zeaeye’s setup har vi mulighed for at holde styr på vores både, men også alle de mennesker, der bruger dem”, siger Anders Ekelund Mørck, CEO på GoBoat.

Besøg GoBoat.dk

Bliv vores partner

Vil du vare med til at gøre vandet mere sikkert at færdes på?
Kontakt Oliver Bardram på oliver@zeaeye.com

Kontakt